Business Hi-Tech

KPMG a încheiat un parteneriat cu Aurachain, platformă de soluţii digitale pentru automatizarea proceselor de business pe baza tehnologiei blockchain

KPMG a încheiat un parteneriat cu Aurachain, platformă...

Autor: Roxana Rosu

09.11.2020, 15:31 335

KPMG a încheiat un parteneriat cu Aurachain, platformă low-code ce permite dezvoltarea de soluţiil digitale pentru automatizarea proceselor de business, precum şi a aplicaţiilor tip smart contract, bazându-se pe tehnologia blockchain, cu scopul de a oferi clienţilor soluţii în procesul de transformare digitală, în diferite industrii precum servicii financiare, retail şi utilităţi.

“Sunt nerăbdător să lucrez cu Aurachain în sprijinul clienţilor noştri în procesul de transformare digitală. KPMG în România are o experienţă vastă în domeniu şi am lansat recent un Centru de Excelenţă prin care asistăm clienţii să beneficieze de oportunităţile generate în principal în zonele de inteligenţă artificială şi Data & Analytics. Centrul este acreditat KPMG Lighthouse, care coordonează eforturile firmelor membre KPMG în acest domeniu. Prin parteneriatul cu Aurachain vom adăuga experienţa lor unică în dezvoltarea aplicaţiilor prin utilizarea low-code la competenţele existente şi vom crea noi servicii pentru clienţii noştri”, a declarat Richard Perrin, Head of Advisory, KPMG în România.

Aurachain şi KPMG vor ajuta clienţii să accelereze iniţiativele digitale, să dezvolte soluţii inovatoare în câteva zile şi să îşi transforme operaţiunile într-un termen mult mai scurt decât era posibil până acum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO