Business Hi-Tech

LG a anunţat primul său smartwatch rotund: G Watch R

LG a anunţat primul său smartwatch rotund: G Watch R

Autor: Cătălin Niţu

28.08.2014, 14:37 545

Un singur anunţ de smartwatch într-o singură zi nu a fost de ajuns. După ce Samsung şi-a prezentat noul Gear S bazat pe Tizen, LG a venit cu dezvăluirea ceasului său rotund, G Watch R. Acesta este însă mult mai apropiat în termeni de design faţă de ceea ce reprezintă un ceas de mână „clasic”, fără forme ciudate sau alte briz-briz-uri.

Din fericire însă, nu avem de a face cu un simplu dispozitiv care indică ora, ci cu un smartwatch bazat pe sistemul de operare Android Wear. LG nu a modificat prea multe lucruri la interiorul noului dispozitiv cu display rotund, specificaţiile hardware fiind aproape identice cu cele ale primului G Watch.

Avem de a face cu un display P-OLED (Plastic OLED) cu diametru de 1,3”, primul dispozitiv LG realizat cu un astfel de panou. Procesorul este acelaşi Qualcomm Snapdragon 400 la 1,2 GHz pe care l-am văzut şi în G Watch, la care se alătură 512 MB de memorie RAM şi 4 GB de spaţiu de stocare intern. LG G Watch R este rezistent la apă şi praf şi include o baterie de 410 mAh, care ar trebui să ofere performanţe asemănătoare cu ceasul din generaţia precedentă.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO