Business Hi-Tech

LG a vândut în România două TV-uri Ultra HD de 2,1 metri, care costă 21.000 de euro bucata. Cumpărătorii, din Târgu Mureş şi Timişoara

LG a vândut în România două TV-uri Ultra HD de 2,1...

Autor: Andreea Anghel

25.04.2013, 20:34 288

LG Electronics România a vândut pe piaţa locală două televizoare Ultra HD de 84 de inchi (2,1 metri), care costă aproape 21.000 de euro bucata, iar dacă piaţa va fi favorabilă compania ar putea vinde în acest an 100 de bucăţi, a declarat Sorin Spînu, senior sales managerul diviziei de home entertainment din cadul companiei.

Televizoarele au fost comandate online de clienţi din Târgu Mureş şi Timişoara, potrivit aceleiaşi surse. Compania ar putea vinde în acest an 100 de bucăţi dacă piaţa va fi una favorabilă, a adăugat Spînu.

Televizorul Ultra HD 84LM960 de 84 de inci al LG oferă o o rezoluţie de patru ori mai mare (3840 x 2160)  decât cea Full HD.

Televizoarele LG din gama 2013 oferă accesul la serviciul LG Cloud, care permite utilizatorului să încarce şi apoi să acceseze materiale multimedia de oriunde există o conexiune la internet şi de pe orice device care oferă acces la această funcţie. În România, clienţii televizoarelor smart LG au acces la o serie de aplicaţii locale, printre care se numără Voyo, Filmbox sau HBO Go.

Pe lângă televizorul Ultra HD de 84 de inchi compania a lansat şi o nouă gamă de smart TV-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO