Business Hi-Tech

LG G4 ar putea integra SoC-ul Snapdragon 810 şi un senzor foto 16:9

LG G4 ar putea integra SoC-ul Snapdragon 810 şi un...

Autor: Cătălin Niţu

16.01.2015, 17:43 462

LG a anunţat la CES noul LG G Flex 2, însă mai mult ca sigur deja lucrează la un urmaş pentru vârful ge gamă G3. Deşi compania nu a discutat în mod public despre un posibil G4, dezvoltarea şi lansarea acestuia este aproape inevitabilă. O serie de imagini scăpate pe internet sugerează însă că acest smartphone există şi oferă câteva informaţii despre capabilităţile sale, în stadiu de prototip. Este vorba despre screenshot-uri ale surselor sistemului de operare dezvoltat de către LG pentru noul său smartphone, care ar putea sau nu să fie adevărate.

Informaţiile provin de pe site-ul TechManiacs din Grecia, care pare să fi pus mâna pe o variantă timpurie a ROM-ului de Android al LG G4. Acesta este bazat pe Android 5.0 Lollipop şi dezvăluie faptul că vom avea de a face cu un senzor foto de 16 megapixeli, o îmbunătăţire faţă de cel de 13 megapixelifolosit pe modelul din prezent, LG G3. De asemenea, rezoluţia maximă la care pot fi captate imaginile de 5312 x 2988 pixeli sugerează faptul că avem de a face cu un senzor cu raport 16:9, detaliu regăsit doar pe câteva telefoane high-end din generaţiile recente (Samsung Galaxy S5, Galaxy Note 4, HTC One M8).

De asemenea, în ciuda zvonurilor despre problemele de supraîncălzire al noului chipset de la Qualcomm, LG nu pare să se îngrijoreze. 

Citiţi articolul integral pe www.go4.it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO