Business Hi-Tech

Lichidatorul judiciar din dosarul falimentului Electro Distribution: Nu am primit toate actele pentru a întocmi raportul privind cauzele insolvenţei

Angela şi Tudor Ţiboc

Angela şi Tudor Ţiboc

Autor: Adrian Seceleanu

20.02.2019, 00:05 608

Compania antreprenorilor Angela şi Tudor Ţiboc, care era în top 10 distribuitori IT&C din România, a intrat în faliment cu datorii de 98 mil. lei.

Cabinet individual de insolvenţă Moldovan Renata, lichidatorul judiciar care gestionează dosarul falimentului şoc al companiei de distribuţie IT&C Electro Distribution din Baia Mare, afirmă că nu a primit de la companie toate actele şi informaţiile necesare pentru a putea rea­liza un raport privind cauzele intrării în insolvenţă.

„În cadrul activităţii desfăşurate de către lichidatorul judiciar, subscrisa a solicitat, în mai multe rânduri, debitorului prezentarea de situaţii, documente, acte şi informaţii cu privire la cele constatate ca urmare a analizei efectuate pentru identificarea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la starea de insolvenţă a societăţii. Până în prezent, lichidatorului judiciar nu i-au fost puse la dispoziţie toate actele şi informaţiile necesare completării raportului privind cauzele şi împre­jurările care au dus la apariţia stării de insolvenţă a debitorului Electro Distribution SRL”, conform rapor­tului rea­lizat de cabi­ne­tul indivi­dual de insolvenţă Moldo­van Renata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO