Business Hi-Tech

Listarea cu nr. 17 pe SeedBlink.com: Start-up-ul R-CREATE vrea să atragă o finanţare de 140.000 euro

Listarea cu nr. 17 pe SeedBlink.com: Start-up-ul R-CREATE vrea să atragă o finanţare de 140.000 euro

Autor: Ioana Nita

23.09.2020, 00:02 178

Start-up-ul local R-CREATE, care le oferă magazinelor online posibilitatea de a face tranziţia către soluţii de ambalare reutilizabile şi reciclabile, şi-a listat ieri proiectul în cadrul platformei de equity crowdfunding SeedBlink.com cu ţinta de a obţine o finanţare de 140.000 euro în schimbul căreia cedează 10,44% din capital. În cadrul aceleiaşi runde de finanţare, start-up-ul a obţinut deja angajamente din partea acţionarilor strategici ai companiei pentru o suma de 30.000 euro, investiţia totală ţintită ridicându-se astfel al 170.000 euro.

„R-CREATE adresează o piaţă în plină ascensiune, cea centrată pe green economy, în care este modificată complet paradigma de business, şi în care noile reguli se scriu acum.“

„Am ales să apelăm la modelul de democratizare a investiţiilor oferit de platforma Seedblink pentru această rundă de finanţare cu intenţia de a deschide către investitorii privaţi din România oportunitatea de a face parte dintr-un proiect care accelerează tranziţia business-urilor din e-commerce spre noul model economic centrat pe sustenabilitate. Succesul listării noastre va însemna pentru noi mandatul de a schimba obiceiuri de consum şi filozofia de business în domeniul livrărilor provenite din online. Vom folosi banii ridicaţi prin platforma SeedBlink pentru a adauga produsului nostru detalii de design şi funcţionalitate, răspunzând astfel la cererea pieţei pentru inovaţie în domeniul livrărilor online. Obiectivul R-CREATE este ca peste 3 ani orice produs comandat sa fie disponibil într-o variantă de livrare waste-free“, a declarat Linda Vasilescu, fondator R-CREATE. Ea fondat start-up-ul alături de Adina Humă.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO