Business Hi-Tech

Liudmila Climoc, CEO Orange România: 5G nu este o tehnologie simplă, este un ecosistem care are nevoie de reglementări clare, de un preţ bun

 Liudmila Climoc, CEO Orange România: 5G nu este o...

Autor: Roxana Rosu

15.10.2018, 11:48 685

5G este o transformare importantă pentru industrie şi România. Este o investiţie importantă pentru noi şi ne bucurăm că autorităţile se consultă cu noi cu privire la condiţiile licitaţiei. Sunt încă multe întrebări, dar aşteptăm un proces transparent şi corect., a declarat Liudmila Climoc - CEO, Orange România la ZF Digital Summit 2018.

5G nu este o tehnologie simplă, este un ecosistem care are nevoie de reglementări clare, de un preţ bun. Mai sunt multe de făcut în relaţia cu ANCOM, sunt anumite ambiguităţi pe legislaţie. E nevoie de mai multe investiţii, de conectivitate şi să fim siguri că România va aplica reglementările europene pe zona de fix.”

Alte declaraţii: 

►Vedem peste tot trendul ca multe canale să treacă pe serviciul de pay tv. Este un trend care va veni şi în România, tot mai activ. Este o provocare pentru noi să evaluăm cheltuielile vs preţuri. Încercăm să acoperim costurile, dar modelul actual nu este sustenabil şi se va schimba.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO