Business Hi-Tech

Liviu Stănescu, B2B Expert Mobile Conection - distribuitor Samsung Electronics: Am lansat o platformă online B2B care va genera vânzări de circa 4-5 milioane euro în 2022. Compania a avut afaceri de 34 milioane euro în 2020, iar anul acesta mizează pe venituri similare în condiţiile în care stocurile de echipamente au avut de suferit din cauza crizei globale a semiconductorilor

Înfiinţată în 2008, compania B2B Expert Mobile Conection distribuite produse electronice şi soluţii tech pentru orice proiect de business din domeniul tehnologiei, fie că este realizat în cadrul unui start-up sau al unei corporaţii.

Înfiinţată în 2008, compania B2B Expert Mobile Conection distribuite produse electronice şi soluţii tech pentru orice proiect de business din domeniul tehnologiei, fie că este realizat în cadrul unui start-up sau al unei corporaţii.

Autor: Ioana Nita

26.11.2021, 10:00 345

B2B Expert Mobile Conection, distribuitor local al produselor şi soluţiilor B2B furnizate de gigantul sud-coreean Samsung Electronics, a investit circa 100.000 euro în dezvoltarea şi lansarea unei platforme online dedicată organizaţiilor care au nevoie de echipamente şi soluţii tehnologice pentru transformarea digitală a afacerilor lor. Platforma, numită www.b2bexpert.ro, va genera anul viitor lead-uri pentru vânzări în valoare de circa 4-5 milioane euro, conform estimărilor companiei.

„În ultimii ani am văzut cum transformarea digitală a fost accelerată global, devenind un imperativ pentru orice companie care doreşte să reziste pe piaţă. Chiar dacă sectorul B2B se află mult în urma celui de retail la acest capitol, ne-am dat seama că trebuie să ne aliniem la nevoile şi dorinţele clienţilor noştri şi să le oferim o experienţă digitală conformă cu realitatea în care aceştia trăiesc, înconjuraţi de 5G, inteligenţa artificială, machine learning şi internet of things. Platforma online ne va ajuta să prezentăm întregul portofoliu de produse şi servicii mai uşor şi mai multor potenţiali parteneri din segmentul corporate“, a declarat Liviu Stănescu, CEO al B2B Expert Mobile Conection.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO