Business Hi-Tech

Lucrurile au scăpat de sub control: Noul preşedinte al ANCOM a fugit de audierile din Parlament. Şeful Comisiei de IT: Oameni din întreg spectrul politic sunt îngroziţi de ce se întâmplă la ANCOM

Noul preşedinte al ANCOM Adrian Diţă a confirmat participarea la audierile de la Parlament, iar apoi nu s-a mai prezentat, invocând cu 55 de minute înaintea orei programate „motive obiective“ de a absenta.

Noul preşedinte al ANCOM Adrian Diţă a confirmat participarea la audierile de la Parlament, iar apoi nu s-a mai prezentat, invocând cu 55 de minute înaintea orei programate „motive obiective“ de a absenta.

Autor: Adrian Seceleanu

21.06.2017, 00:05 1202
Noul preşedinte al Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii Adrian Diţă, instalat în funcţie de coaliţia PSD-ALDE în data de 11 mai, nu s-a prezentat marţi la audierile din Comisia de IT a Camerei Deputaţilor unde urma să ofere explicaţii în faţa parla­mentarilor despre reorganizarea-şoc a puternicei instituţii de reglementare, în urma căreia 9 persoane din echipa de conducere urmează să fie concediate iar marea majoritate a celorlalţi şefi şi-au pierdut posturile, fiind mutaţi pe poziţii inferioare şi salarii mai mici.
 
„Am făcut această convocare săptămâna trecută că urmare a semnalelor din spaţiul public privind schim­bă­rile care au loc în instituţie. A confirmat prezenţa şi în urmă cu jumătate de oră de începerea audierilor ne-a înştiinţat că nu poate veni, fără să precizeze un motiv”, a declarat deputatul USR Cătălin Drulă, preşedintele Comisiei IT&C din Camera Deputaţilor.
 
 Şeful Comisiei de IT a arătat presei mesajele e-mail prin care Adrian Diţă a confirmat partici­parea şi apoi mesajul e-mail transmis de la cabinetul preşedintelui prin care este anunţată absenţa preşedintelui ANCOM din Parlament. “Din motive obiective, Adrian Diţă, preşedintele ANCOM, nu poate da curs invitaţiei dvs.”, conform mesajului e-mail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO