Business Hi-Tech

Magazinul online de sisteme de securitate Atu Tech ţinteşte venituri de 9 milioane de euro în 2019

Magazinul online A2T.ro comercializează peste 4.000 de produse

Magazinul online A2T.ro comercializează peste 4.000 de produse

Autor: Ioana Nita

26.07.2019, 00:05 390

Atu Tech (A2T.ro), unul dintre cele mai mari magazine online de sisteme de securitate din România, are în plan să-şi majoreze anul acesta vânzările cu aproape 30%, urmând ca cifra de afaceri să ajungă astfel la circa 9 milioane de euro. În primele şase luni ale acestui an, magazinul online a avut deja vânzări cu 35% mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2018.

„Conform estimărilor noastre şi evoluţiei din primul semestru, anul acesta vom atinge pragul de 9 mil. euro. În primele şase luni ale acestui an am înregistrat vânzări de 4 mil. euro, iar comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, raportăm o creştere cu 35%”, a declarat pentru ZF Sorin Felea, cofondator al Atu Tech. Cele mai vândute echipamente sunt sistemele de supraveghere video, care cuprind camere, DVR-uri, hard disk-uri, accesorii CCTV (mufe, cabluri, videobaluni etc.), sistemele de alarmă - centrale antiefracţie, senzori de mişcare, contacţi magnetici şi automatizările de porţi (batante, culisante) ş.a.m.d. „Supravegherea video, sistemele antiefracţie şi automa­tizările de porţi ne generează cel mai mare volum de vânzări, iar această tendinţă s-a menţinut de-a lungul anilor”, a punctat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO