Business Hi-Tech

Magazinul online Mamaboutique.ro: Valoarea medie a unei comenzi a crescut cu 18% în 2018, la 450 lei

Claudia Ştirbei, fondatoarea Mamaboutique.ro: Ne ajutăm de toate canalele de social media şi de toate ustensilele oferite de Google. Cel mai nou canal pe care am început promovarea este Waze.  Jonglăm cu bugetele alocate pe fiecare canal în parte, în funcţie de graficul fiecărei perioade. Sunt perioade în care reclamele prin Facebook au cea mai mare rată de conversie şi perioade în care acestea cedează în faţa Ad-urilor din Google.

Claudia Ştirbei, fondatoarea Mamaboutique.ro: Ne ajutăm de toate canalele de social media şi de toate ustensilele oferite de Google. Cel mai nou canal pe care am început promovarea este Waze. Jonglăm cu bugetele alocate pe fiecare canal în parte, în funcţie de graficul fiecărei perioade. Sunt perioade în care reclamele prin Facebook au cea mai mare rată de conversie şi perioade în care acestea cedează în faţa Ad-urilor din Google.

Autor: Ioana Nita

11.03.2019, 00:05 682

Printre cele mai vândute produse se numără rochiile pentru ocazii şi coşurile pentru bebeluşi.

Magazinul online Mamaboutique.ro, specializat în comercializarea de produse vestimentare pentru femeile însărcinate, a înregistrat în 2018 vânzări în creştere, valoarea medie a unei comenzi ajungând la 450 lei, cu 18% mai mult faţă de 2017. Cifra de afaceri a înregistrat însă o creştere anuală mai mare, de 20%, situându-se astfel la 130.000 euro. 

„Cifra de afaceri a crescut cu apro­xi­mativ 20% faţă de anul pre­cedent atin­gând 130.000 euro. Creş­terea s-a da­torat diversificării gamei de produse şi lansării concept store-ului din Bucu­reşti. Odată cu deschiderea concept store-ului de 130 mp anul trecut, în iulie, am lansat şi patru game noi de produse. Rochiile de ocazie pentru gravide sunt noile vedete ale ma­ga­zi­nului, (…) parte­ne­rii noştri fiind şi fur­ni­zori ai Casei Regale din Marea Brita­nie“, a declarat pen­tru ZF Clau­dia Ştirbei, fondatoarea Mamaboutique.ro. Ea a înfiinţat maga­zinul online în 2009, acesta fiind admi­nis­trat de compania Wow Mom SRL, în care este acţionar alături de soţul ei - George Ştirbei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO