Business Hi-Tech

Magazinul online Vegis.ro mizează pe afaceri de 5 mil. euro anul acesta

Mihai Bucuroiu, director general şi fondator Vegis.ro

Mihai Bucuroiu, director general şi fondator Vegis.ro

Autor: Ioana Nita

12.05.2021, 00:00 210

Magazinul online Vegis.ro, specializat în comercializarea de produse naturale, bio şi vegane, şi-a propus să atingă anul acesta pragul de 5 milioane euro pentru cifra de afaceri, vizând o creştere de cel puţin 20% faţă de 2020, când businessul a înregistrat un avans de 43% pe fondul efervescenţei tot mai mari din mediul online.

„Pandemia a adus o explozie de magazine online în toate domeniile iar nişa noastră a fost una dintre cele mai active din acest punct de vedere, fapt ce va duce la o creştere a competitivităţii în domeniu precum şi o creştere a ofertei disponibile de produse. Anul 2020 a adus foarte mulţi clienţi noi pe online şi cu precădere în zona de produse naturiste şi bio şi mă aştept ca acest trend să se menţină şi în 2021. Anul acesta a debutat foarte bine pentru noi. Ne aşteptăm la o creştere de minim 20% în 2021, urmând să depăşim astfel pragul de 5 milioane de euro ca cifră de afaceri”, a declarat Mihai Bucuroiu, director general şi fondator Vegis.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO