Business Hi-Tech

MAI cumpăra sisteme informatice de 3,5 milioane de euro

MAI cumpăra sisteme informatice de 3,5 milioane de euro

Autor: Ştefan Vrabie

03.07.2011, 18:04 285

Ministerul Administraţiei şi Internelor va organiza în aceastăluna o licitaţie pentru a cumpăra servicii servicii IT,consultanţă, dezvoltare de software, internet şi asistenţă,valoarea contractului fiind estimată la aproape 15 milioane de lei(circa 3,5 milioane de euro), potrivit unui anunţ de participarepublicat pe site-ul e-licitatie.ro.

Instituţia va achiziţiona sisteme informatice şi servicii conexepentru implementarea Sistemului Informatic al Cazierului JudiciarRomân (ROCRIS). ROCRIS prezintă o arhitectură generală bazată pe obază de date unică şi centralizată, localizată fizic la sediulcazierului central, accesată peste o infrastructură de echipamente,comunicaţii şi securitate distribuită la nivelul cazierelor localeşi clienţilor de la distanţă, grupaţi pe judeţe, din punct devedere geografic şi al accesului unitar şi concurent la resurselesistemului.

Contractul va fi valabil timp de 16 luni de la data atribuiriicontractului, baza operaţională a proiectuluii fiind în Bucureşti,la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO