ZF MOBILIO-APPS & BUSINESS FORUM - WWW.ZF.RO/MOBILIO

Maia Novolan, Syscom Digital: Aplicaţiile din România nu sunt scumpe, în schimb preţul serviciilor de date nu este adaptat la veniturile românilor

25 apr 2012 Autori: Claudiu Ilioiu , Adrian Dumitrache

Maia Novolan, Syscom Digital: Aplicaţiile din România nu sunt scumpe, în schimbe preţul serviciilor de date nu este adaptat la veniturile românilor

Foto: Claudiu Ilioiu

"Aplicaţiile contra cost nu sunt scumpe pe piaţa locală, în schimb traficul de date este mai scump faţă de alte ţări, sau mai bine spus neadaptata la veniturile din România", a declarat Maia Novolan Mobile&Interactive Marketing Specialist; Managing Director Syscom Digital în cadrul ZF Mobilio-Apps & Business Forum, un eveniment care are drept temă centrală evoluţia pieţei locale de aplicaţii pe mobil şi modalităţile prin care dezvoltatorii locali pot profita de oportunităţile create de explozia vânzărilor de mobile inteligente.

Potrivit lui Novolan aplicaţiile sunt foarte importante pentru companii si pentru site-urile care oferă informaţii deoarece sunt multe smartphone-uri active pe piaţă, citândul pe ceo-ul Google Global care a declarat în februarie 2012 că în 10-12 ani smartphonu-urile android vor fi de 7-8 ori mai ieftine.

"Utilizatorii sunt din ce în ce mai educaţi. Din fericire avem şi operatorii de telefonie, care din dorinţa lor de a capta mai mulţi clienţi oferă pachete promoţionale cu telefoane smart. Avem tehnologia necesară în România care să permită un schimb de date foarte mare, în schimb costurile sunt destul de mari"

Evenimentul este organizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu Vodafone, Nokia, Samsung şi Penta Group la Athenee Palace Hilton din centrul capitalei.

 
Cuvinte cheie:
ZF MOBILIO-APPS & BUSINESS FORUM - WWW.ZF.RO/MOBILIO
, Maia Novolan
, Syscom Digital

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide