Business Hi-Tech

Marius Coman, Vodafone: Putem optimiza timpul de livrare la curieri, să nu mai aşteptăm între 9 şi 5 după colete. Folosind soluţiile noastre, timpul de aşteptare se poate reduce la numai două ore

ZF High Tech Innovation Summit 2019

Marius Coman, Vodafone: Putem optimiza timpul de livrare...

Autor: Ştefan Stan

28.10.2019, 10:53 1429

Dacă în urmă cu 10 ani, companiile doreau să conecteze cât mai mulţi oameni la Internet, azi companiile vor să conecteze cât mai mulţi senzori, maşini, obiecte, a declarat Marius Coman, IoT Country Sales Manager, Vodafone România, în cadrul ZF High Tech Innovation Summit. 

”Având în vedere numărul mare de obiecte care se conectează la Internet, industria IoT devine un avantaj competitiv pentru toate companiile care implementează astfel de soluţii. Nu vorbim doar despre automatizare, ci şi despre transformare. 75% din companii cred că dezvoltarea soluţiilor IoT este critică”, a spus el. 

Sectorul transporturilor este unul dintre cei mai mari contributori la creşterea soluţiilor IoT, şi totodată are printre cele mai mari rate de creştere. 
 
”Vorbim de soluţii de fleet managemenet, de optimizare a rutelor de distribuţie. Putem comunica şoferilor rutele pe care trebuie să le ia ca să optimizeze timpul de livrare. Astfel se va reduce timpul petrecut înt rafic de către şoferi, numărul de kilometri parcurşi, costurile cu benzina, şi nu în ultimul rând s-a redus timpul de livrare de la clasicul ”între 9-5” la numai 2 ore”, a declarat Coman. 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO