Business Hi-Tech

Marius Dănescu, Bunnyshell: Prin platforma Bunnyshell, clienţii îşi optimizează şi zona de costuri operaţionale. Bunnyshell facilitează scalarea şi trecerea la noi tehnologii, fără să fie nevoie de expertiză tehnică

ZF High Tech Innovation Summit 2019

Marius Dănescu, Bunnyshell: Prin platforma Bunnyshell,...

Autor: Ştefan Stan

28.10.2019, 13:02 480

Un grad mare de adopţie al cloud-ului îl reprezintă zona de IMM-uri, unde am şi câştigat mulţi clienţi. Companiile mici şi mijlocii au agilitate foarte mare când vine vorba de a lua decizii şi a adopta tehnologii pentru a creşte competitivitatea, a declarat Marius Dănescu, Business Development Manager, Bunnyshell, în cadrul ZF Tech Innovation Summit 2019. 

„Bunnyshell vrea să aducă mai mult knowledge, şi să ofere acelor organizaţii posibilitatea să aibă opţiuni, să nu fie zdruncinate când vor să facă trecerea la altă tehnologie, sau când digitalizează un anumit proces. Noi venim din zona în care abstractizăm cloud-urile, şi adoptăm un standard care funcţionează intern. Business-ul mereu va veni să ceară agilitate. Clienţii care doresc agilitate sunt clienţii care au platforme, şi înţeleg foarte bine ideea de performanţă”, a spus Dănescu. 

 

Bunnyshell a apărut ca o nevoie, aceea de a acoperi complexitatea proceselor în organizaţii, dată de multitudinea de echipe responsabile de transformarea digitală, de instrumentele necesare şi de specificitatea platfrmelor furnizorilor de cloud. 

Ce a mai declarat 

Fiecare furnizor de cloud are ceva specific. Bunnyshell standardizează asta printr-o singură interfaţă. În Bunnyshell, fiecare client are dreptul şi libertatea să îşi aleagă contul de cloud, pe care îl ataşează la soluţie. Asta înseamnă că un client rămâne în control cu resursele provizionate în cloud. 

Prin unificarea proceselor între developeri, business, dar şi partea operaţională şi infrastructură, Bunnshell oferă transparenţă şi predictibilitate la procesul de transformare digitală. E uşor să aduci astfel acea agilitate de care vorbeşte toată lumea. 

Ne-am uitat foarte mult în zona de costuri operaţionale. În tot procesul transformării digitale, există procese specifice. Un lucru important este cum menţii costurile sub control. Când vrei să eficientizezi ceva în cloud, intervine acest know-how, cu care eficientizăm şi consumul resurselor de cloud. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO