Business Hi-Tech

METRO.digital, compania de tehnologie parte a grupului german METRO, caută 30 de specialişti în domeniul IT în Bucureşti, Cluj şi Braşov

METRO.digital, compania de tehnologie parte a grupului...

Autor: Alexandra Cepăreanu

03.03.2021, 14:26 1189

METRO.digital, compania de tehnologie înfiinţată în decembrie anul trecut şi parte a grupului german METRO, unul din principalii jucători de pe piaţa de comerţ angros, a început recrutările şi a deschis 30 de poziţii în Bucureşti, Cluj şi Braşov pentru posturi de Java Developer, Scala Developer, JS Developer, Fullstack Developer, Technical Architect, Big Data Developer, Data Scientist, Project Manager, Product Owner, Domain Expert, Security Engineer, Site Reliability Engineer.

„Căutăm în permanenţă oameni autonomi, capabili de performanţă. Oferim un proces de recrutare eficient, feedback constant, un proces uşor de onboarding, diversitate tehnică şi culturală”, a spus Sidonia Barna, Manager Resurse Umane METRO.digital România.  

De asemenea, reprezentanţii au adăugat că vor creşte numărul de persoane nou angajate pe parcursul anului în curs.

Potrivit anunţurilor de angajare publicate pe site-ul propriu, printre beneficiile acordate angajaţilor se regăsesc timpul de lucru flexibil şi munca de la distanţă, traininguri pentru îmbunătăţirea abilităţilor software, tehnice şi de afaceri, cont Bookster gratuit, reduceri la centre şi săli de fitness, asigurări de sănătate şi de viaţă, pensie privată şi bonuri de masă.

METRO.digital a fost înfiinţată în urma semnării unui parteneriat strategic multianual între METRO AG şi Wipro Limited, la preluarea celor două companii de tehnologie ale angrosistului - METRONOM în Germania şi METRO SYSTEMS în România. Actorul global va asigura toate infrastructurile IT şi serviciile de aplicaţii pentru toate ţările METRO, în timp ce METRO.digital se va concentra pe soluţii şi produse IT inovatoare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO