Michael Tsamaz, şeful grupului elen OTE: În România ne aşteptăm la o îmbunătăţire a rezultatelor Telekom la finele acestui an

8 mar 2016 Autor: Adrian Seceleanu

Veniturile din România vor avea de câştigat de pe urma acordurilor cu Orange, a spus Babis Mazarakis, directorul financiar al OTE. În câteva trimestre numărul de clienţi pentru pachetele fix-mobil chiar va face diferenţa.

Rezultatele financiare ale Telekom România se vor îmbu­nătăţi spre finele acestui an, când grupul format din foştii operatori Cos­mote şi Romtelecom va începe să fructifice rezultatul investiţiilor acce­lerate în extinderea infrastructurii de fibră optică şi a ofertelor TV şi al îmbună­tăţirii competivităţii ofertelor pe mobil şi al veniturilor din reţeaua fixă în urma acor­durilor semnate cu Orange Ro­mânia, au declarat în cadrul unei întâl­niri cu investitori şi analişti şefii grupului elen OTE.

„În 2015 România s-a dovedit a fi din nou o piaţă plină de provocări, dar suntem încrezători că investiţiile noastre vor da rezultate. Ne aşteptăm ca perfor­man­ţele să înceapă să se îmbună­tăţească spre sfârşitul acestui an“, a declarat Michael Tsamaz, preşe­dinte şi CEO al grupului OTE, prin intermediul căruia germanii de la Deutsche Tele­kom controlează grupul Telekom Ro­mânia. Grupul va accelera investiţiile în fibra optică şi acoperirea 4G, iar ofertele mobile „vor avea de câştigat“ de pe urma acordului prin care Orange oferă acces la reţeaua sa 4G şi 4G Plus. Prin acordurile semnate la finele anului tre­cut Telekom oferă Orange acces la re­ţeaua sa fixă pentru a lansa pachete cu net fix şi TV, iar T obţine acces la re­ţeaua 4G şi 4G Plus outdoor a Orange.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2016

 
Cuvinte cheie:
OTE
, romania
, grup
, grecia
, rezultate
, imbunatatire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide