Business Hi-Tech

Microsoft a prezentat versiunea Windows 8 Release Preview

Microsoft a prezentat versiunea Windows 8 Release Preview

Autor: Claudiu Ilioiu

04.06.2012, 00:08 1308

Compania Microsoft a prezentat o versiune aproape completă a noului său sistem de operare, Windows 8 Release Preview, care poate fi testată gratuit de consumatori, acesta fiind un alt pas important în eforturile companiei de a-şi relansa sistemul de operare în faţa unei ere dominate de gadget-urile mobile ca iPhone-urile de la Apple, scrie WSJ.

"Suntem bucuroşi să fim gata în acest moment cu lansarea prezentării Windows-ului 8", afirmă Steven Sinofsky, preşedinte al diviziei Microsoft Windows, în cadrul evenimentului. Analiştii sunt de părere că Windows 8 ar putea fi lansat în luna septembrie sau octombrie a acestui an.

Totodată, Microsoft a lansat pe 2 iunie programul Windows Upgrade Offer în 131 de ţări, inclusiv România, prin care, clienţii care achiziţionează device-uri noi cu sistem de operare Windows, au posibilitatea de a face upgrade la Windows 8 în momentul în care acesta va fi disponibil. Clienţii care cumpără hardware nou cu Windows 7 pot avea acces la upgrade-ul la Windows 8 Pro la preţul de 15 euro pe durata desfăşurării promoţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO