Business Hi-Tech

Microsoft l-a numit pe Bogdan Putinică la conducerea operaţiunilor din România

Primul mesaj al noului şef al Microsoft România: Vrem să poziţionăm România ca un hub digital regional.

Primul mesaj al noului şef al Microsoft România: Vrem să poziţionăm România ca un hub digital regional.

Autor: Adrian Seceleanu

08.10.2021, 18:00 552

♦ Bogdan Putinică a devenit milionar în 2006, la 30 de ani, după ce şi-a vândut firma de soft unei multinaţionale ♦ Din 2012 el a ocupat poziţii de top management la nivel global pentru gigantul suedez Enea.

Gigantul american Microsoft, una dintre cele mai mari companii globale de tehnologie, a făcut o recrutare surpriză pentru poziţia de şef a subsidiarei din România: pe Bogdan Putinică – un antre­prenor în IT şi software care şi-a vândut la 29 de ani propria companie unei corporaţii elveţiene, devenind astfel milionar în euro, şi care apoi, după ce compania sa a fost preluată de suedezii de la Enea, şi-a dez­voltat o carieră în cadrul corporaţiei, ocu­pând poziţii de top management la nivel internaţional, coordonând operaţiuni semni­ficative de dezvoltare de software în centre din Europa, America de Nord şi Asia, de aproape un deceniu.

„Compania Microsoft anunţă numirea lui Bogdan Putinică în funcţia de general manager pentru operaţiunile din România, începând cu data de 1 noiembrie 2021“, a anunţat Microsoft.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO