Business Hi-Tech

Microsoft lansează trei noi aplicaţii pentru Android

Microsoft lansează trei noi aplicaţii pentru Android

Autor: Cătălin Niţu

22.10.2014, 21:23 599

Microsoft a lansat noi aplicaţii pentru platformele Android şi Android Wear. Este vorba despre două aplicaţii pentru sistemul de operare pentru smartphone-uri şi una pentru ceasurile inteligente cu software Google, care ar trebui să uşureze viaţa utilizatorilor oferind acces mai rapid la funcţii avansate.

Prima şi probabil cea mai importantă aplicaţie pentru Android este Next Lock Screen, care înlocuieşte ecranul implicit de blocare al telefoanelor. Utilizatorii pot vedea astfel fără să deblocheze smartphone-ul notificările şi evenimentele care urmează în calendar, dar au şi acces la scurtături către aplicaţii utilizate des. Asemeni funcţionalităţii din iOS, o simplă glisare pe notificare deschide aplicaţia care necesită atenţie. Totul este afişat cu o grafică simplistă, într-un design minimalist şi plăcut vederii.

Pe lângă scurtături către aplicaţii, există şi scurtături pentru funcţii precum pornirea şi oprirea antenei WiFi sau a blitz-ului şi poate fi configurat pentru a afişa diferite opţiuni în funcţie de locul unde este folosit.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO