Microsoft România şi partenerii săi mizează pe 100 de clienţi în cloud

2 iul 2013 Autor: Ioana Nita

Gabriela Matei, Cloud Director la Microsoft România

Microsoft România, împreună cu partenerii Optimum Center si Class IT, va avea anul acesta aproximativ 100 de clienţi pentru soluţia IT Suport 365, care cuprinde pachetul Office 365, aplicaţii pentru control, securitate şi productivitate şi servicii de support, potrivit estimărilor lui Bogdan Tudor, director general Class IT.
 
Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro
 
Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2013
 
ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.
 
 
Cuvinte cheie:
it
, solutie
, microsoft
, clienti

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide