Business Hi-Tech

Microsoft: Windows 10 va ajuta piaţa de PC-uri să nu încetinească

Microsoft: Windows 10 va ajuta piaţa de PC-uri să nu încetinească

Tudor Galoş, consumer marketing manager şi PC category manager în cadrul Microsoft România: De obicei, până acum, înainte de apariţia noului sistem de operare Windows, utilizatorii aşteptau noile dispozitive, însă acum pot cumpăra şi actualele dispozitive de pe piaţă fiindcă Windows 10 va funcţiona foarte bine şi pe acestea.

Autor: Ioana Nita

03.08.2015, 00:00 241

Noul sistem de operare dezvoltat de gigantul american Microsoft Windows 10 nu va avea un impact la fel de mare în impulsionarea vânzărilor de PC-uri de pe plan local ca în anii precedenţi în care compania a lansat următoarea generaţie a sistemului său de operare, dat fiind că acum şi dispozitivele care au instalat Windows 7 sau 8.1 pot fi actualizate la noua versiune, potrivit lui Tudor Galoş, consumer marketing manager şi PC category manager în cadrul Microsoft România.

„Piaţa se schimbă. Lan­sarea Windows 10 va avea un impact de creştere asupra pieţei atunci când vor veni noile dispozitive cu Windows 10, însă nu va exista o încetinire a vânzărilor. De obicei, până acum, înainte de apariţia noului sistem de operare Windows, utilizatorii aşteptau noile dispozitive, însă acum pot cumpăra şi actualele dispozitive de pe piaţă fiindcă Windows 10 va funcţiona foarte bine şi pe acestea.“

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO