Business Hi-Tech

Mihaela Petruţ, Product Owner HCM, Totalsoft: Viitorul va fi „uman şi digital”. Trebuie să învăţăm să ne folosim de tehnologie, să continuăm să fim flexibili şi să ne adaptăm

ZF HR Trends 2023

Mihaela Petruţ, Product Owner HCM, Totalsoft

Mihaela Petruţ, Product Owner HCM, Totalsoft

Autor: Alexandra Cepăreanu

27.03.2023, 15:12 78

Mihaela Petruţ, Product Owner HCM în cadrul producătorului de software Totalsoft, consideră că tehnologia va face parte din viaţa fiecărei companii, astfel că ce rămâne de făcut este ca angajaţii acestora să ţină pasul cu noile tehnologii şi să se adapteze.

„Viitorul va fi uman şi digital, cele două nu trebuie să se excludă. Practic, trebuie să învăţăm să ne folosim de tehnolgie pentru ca noi să fim mai buni şi să avem mai mult timp. Cred că trebuie să continuăm să fim flexibili şi să ne adaptăm la ceea ce vine în continuare”; a spus Mihaela Petruţ în cadrul conferinţei ZF HR Trends 2023.

 
 

Alte declaraţii

Avem peste 600 de angajaţi, plus subcontractori. Am angajat 175 de oameni anul trecut. Anul acesta strategia noatră este să ne extindem pe pieţe noi, atât local cât şi extern. Ne propunem să angajăm între 100 şi 120 de colegi noi.

Recrutarea este o provocare, asta pentru că rolurile pe care le căutăm sunt diverse – programatori, om de business cu abilităţi de lucru cu clientul şi care să aibă şi cunoştinţe tehnice – avem nevoie de oameni cu anumite talente. Pentru oamenii pe care noi îi recrutăm trebuie să fie o provocare pentru ca ei să decidă să vină spre noi. Cred că partea de programatori seniori a fost cea mai greu de acoperit.

Atragem noi candidaţi prin tehnologii noi, dezvoltare profesională în cadrul jobului, facem posibilă ca în primele luni de la angajare ei să fie însoţiţi pentru a absorbi informaţiile de care au nevoie.

Lucrul de acasă este important – cred că din punct de vedere al angajatorului trebuie să dăm dovadă de felxibilitate. Noi avem oameni în companie care au făcut facultatea remote, au muncit până acum remote, au făcut şi masterul remote, iar acum dacă sunt forţaţi să vină la muncă sunt scoşi de „normalul” lor deci trebuie să dăm dovadă de flexibilitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO