Business Hi-Tech

Mihai Filip, CEO al Oves Enterprise: Industria de IT&C din România este privită foarte bine în străinătate

Mihai Filip, CEO al Oves Enterprise: Industria de IT&C...

Autor: Alexandra Cepăreanu

14.06.2024, 00:07 253

Industria de IT&C din România atrage atenţia la nivel global datorită talentelor şi specialiştilor din piaţa de profil, iar companiile din afară sunt deschise la colaborări cu jucători români, a spus Mihai Filip, CEO al Oves Enterprise - companie din Cluj-Napoca specializată în dezvoltarea software.

„Industria de IT&C din România are o r­eclamă foarte bună în afară şi avem repre­zentanţi foarte buni peste hotare. Am avut sur­priza de multe ori când am mers în di­verse ţări şi am zis că sunt o firmă din România, din Cluj, să aud: «Am lucrat cu ro­mâni, sunt superserioşi». Deci da, com­paniile din afară sunt foarte deschise să lu­creze cu jucători din România“, a spus Mihai Filip în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Compania Oves Enterprise, cu afaceri de peste 10 mil. euro – plus 43% faţă de anul precedent - şi birouri în şapte ţări, oferă servicii complexe de software development pentru proiecte din zona automotive, e-commerce, fintech, telecom, insti­tuţii guvernamentale internaţio­nale şi altele. În 2023, Oves Enterprise şi-a extins activitatea cu producţia de drone. 

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri