Business Hi-Tech

Mihnea Rădulescu, şeful UPC România, va prelua poziţia de director al diviziei B2B din noua entitate Vodafone / UPC

Mihnea Rădulescu, şeful UPC România, va prelua...

Autor: Adrian Seceleanu

29.07.2019, 07:18 1916

Mihnea Rădulescu, CEO al UPC România, va prelua de la data de 1 august poziţia de director al diviziei de business din noul grup de comunicaţii fixe şi mobile cu afaceri anuale de 1 mld. euro, format odată cu finalizarea achiziţiei operatorului de cablu de către Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, au declarat pentru ZF surse din industria de comunicaţii. 

Rădulescu a devenit în luna aprilie a anului 2018 CEO al UPC din România păstrându-şi însă şi poziţia, deţinută din ianuarie 2017, de vicepreşedinte pentru Europa Centrală şi de Est pe segmentul B2B pentru grupul american Liberty Global, proprietarul UPC. 

Valeriu Nistor, care conducea divizia B2B a Vodafone România din anul 2016, şi-a încheiat mandatul în cadrul operatorului de telefonie mobilă la finele săptămânii trecute, conform datelor ZF. Vodafone a înregistrat în trimestrul încheiat la 30 iunie venituri din servicii de 159 mil. euro, în creştere cu 0,2% faţă de anul anterior şi un număr de 9 milioane de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă, în creştere cu 1,4%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO