Business Hi-Tech

Milluu, platforma care digitalizează procesul de închiriere de apartamente, investeşte 1 mil. euro într-un serviciu de property management. Florin Stoian, CEO: Aplicaţia va asigura bazele expansiunii în Europa Centrală şi de Est pe care o planificăm pentru 2021-2022

Florin Stoian, fondator şi CEO Milluu

Florin Stoian, fondator şi CEO Milluu

Autor: Cristina Bellu

24.07.2020, 14:02 596

Start-up-ul Milluu, care a dezvoltat o platformă online prin care digitalizează procesul de închiriere al apartamentelor, anunţă investiţii de un milion de euro în Milluu Select, un serviciu de property management prin care proprietarii de apartamente pot găsi chiriaşi, iar ulterior îşi pot minimiza riscul întârzierilor la plată sau neîncasării chiriei.

“Toate tehnologiile dezvoltate de echipa noastră ne permit să eficientizăm procesul de gestionare a proprietăţii, să automatizăm multe dintre acţiunile din timpul închirierii şi să validăm modele noi de business. Închirierea şi managementul unui apartament nu trebuie să mai consume timp proprietarului. Milluu Select ne permite să aducem această inovaţie pe piaţa locală, dar va asigura totodată bazele unei viitoare expansiuni în regiunea Europei Centrale şi de Est pe care o planificăm pentru 2021-2022”, spune Florin Stoian, fondator şi CEO Milluu.

Concret, prin acest serviciu, proprietarul împuterniceşte compania dezvoltatoare a aplicaţiei să găsească chiriaşi, să încaseze şi să îi transfere banii pentru chirie, dar şi să gestioneze toate aspectele legate de proprietate.

Pentru cei aflaţi în căutarea unui spaţiu de locuit, Milluu Select facilitează găsirea unui apartament potrivit pentru care nu vor plăti comision, garanţie sau chiria în avans pe mai multe luni. Practic, dacă la o închiriere în sistemul tradiţional, chiriaşul trebuie să investească în jur de 1.000 de euro pentru a se muta într-un apartament, în cazul Milluu Select, el va plăti doar chiria lunară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO