Business Hi-Tech

MindHub, reţea de cursuri de programare pentru copii şi adolescenţi, anunţă reînceperea Şcolii de Vară în cele 11 centre din România. „Anul acesta numărul celor înscrişi va fi de peste 2.000 de participanţi, aproape dublu faţă de 2021”

MindHub, reţea de cursuri de programare pentru copii şi...

Autor: Alexandra Cepăreanu

06.07.2022, 10:53 98

MindHub, reţeaua internaţională de şcoli de cursuri de programare pentru copii şi adolescenţi, anunţă reînceperea Şcolii de Vară în cele 11 centre pe care le are în România - Bucureşti (3 centre), Cluj-Napoca, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Constanţa şi Arad, arată un comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Taberele, adresate copiilor cu vârste între 6 şi 11 ani, cuprind module axate pe diverse tematici, ce se pot derula, la alegere, timp de una, două, trei sau patru săptămâni.

„Toate cele şase ediţii ale Şcolii de Vară de până acum s-au dovedit a fi de mare succes, datorită combinaţiei atractive de ateliere de programare şi robotică cu activităţi în aer liber, care le-a oferit copiilor ocazia să socializeze şi să facă mişcare în timpul liber. Dovadă că, de la an la an avem un număr sporit de părinţi interesaţi să-şi înscrie copiii”, a spus Polly Yankova, fondatoarea reţelei MindHub.

Ea a adăugat că peste 1.100 de copii au participat la taberele şcolii de vară MindHub din România în 2021, în vreme ce anul acesta numărul celor înscrişi va fi de peste 2.000 de participanţi.

Şcoala de Vară cuprinde programe (zilnice sau pentru jumătate de zi, la alegere) concepute să se desfăşoare săptămânal, de luni până vineri, între 8.30. şi 18.30 (în funcţie de modul), ce au la bază cursuri de programare organizate cu ajutorul jocurilor şi roboţilor, dar şi laboratoare de artă şi creativitate, de explorare a naturii, planetelor şi corpului uman – toate adaptate în funcţie de vârstele cursanţilor.

MindHub este o reţea internaţională de şcoli de cursuri de programare pentru copii şi adolescenţi, pornită în Bulgaria şi care s-a extins în Europa şi SUA în sistem de franciză. În prezent, MindHub operează peste 40 de centre din nouă ţări: România, Bulgaria, Belgia, Finlanda, Estonia, Macedonia, Danemarca, Olanda şi SUA.

În Romania, MindHub este prezentă din 2019, iar în prezent numără 11 centre în Bucureşti, Constanţa, Arad, Baia Mare, Iaşi, Craiova şi Timişoara.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO