Business Hi-Tech

Mîndruţescu, Oracle: Ne bazăm pe trei industrii cheie – sectorul public, financiar şi telecom

Mîndruţescu, Oracle: Ne bazăm pe trei industrii cheie – sectorul public, financiar şi telecom

Autor: Adrian Seceleanu

01.11.2011, 10:30 450

Subsidiara locală a producătorului american de software Oracle se va concentra pe trei sectoare cheie (public, financiar şi telecom) pentru creşterea veniturilor, a declarat Sorin Mîndruţescu, directorul general al companiei în cadrul evenimentului Oracle Day.

Modul în care s-au desfăşurat proiectele IT în România şi felul în care unele companii au înţeles competiţia au afectat întreaga piaţă şi inclusiv compania Oracle care a trecut prin momente "provocatoare dacă nu dificile", a spus Mîndruţescu.

El a adăugat că pe lângă sectoarele tradiţionale vizate de Oracle - telecom, public şi financiar, compania va urmări cu mai mare atenţie subiecte precum securitatea sau managementul identităţii în condiţiile în care acestea sunt din ce în ce mai "hot" pe piaţă şi urmărite cu mare atenţie de guverne.

Anul trecut, conform datelor de la Ministerul finanţelor, Oracle România a înregistrat afaceri de 75,6 mil. euro, în creştere cu 7% faţă de anul precedent. Compania are peste 1.500 de angajaţi pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO