Business Hi-Tech

Mio Technology are un nou country manager pentru România şi Ungaria

Mio Technology are un nou country manager pentru România...

Autor: Ioana Nita

19.11.2014, 00:00 394

Cosmin Dobranis (32 de ani) a preluat de 1 octombrie conducerea operaţiunilor din România şi Ungaria ale Mio Technology, unul dintre cei mai mari producători de echipamente GPS la nivel mondial.

„Responsabilitatea mea este să cresc vânzările şi notorietatea produselor Mio Technology, iar în paralel mă voi axa şi pe dezvoltarea lanţului de distribuţie din regiune”, a declarat Dobranis. El a ocupat în perioada 2007-2013 funcţia de manager de vânzări  în cadrul celor doi distribuitori unici ai Mio Technology pe care i-a avut în România şi Ungaria - LCP New Systems şi Arobs Transilvania.

În prezent, compania are o cotă de 30% pe piaţa locală, ţinta de vânzări pentru anul acesta fiind de 1,5 milioane de euro, cu 5% mai mult faţă de 2013. Creşterea se bazează pe introducerea în portofoliu a unor noi categorii de produse. 

„În momentul de faţă avem în plan să lansăm pe piaţa locală încă trei categorii de produse: Action Cameras, cu un model rezistent la apă, Navigaţie GPS pentru Biciclete cu 4 modele diferite şi Sport Watches, categorie care presupune lansarea pe piaţă a unei serii de ceasuri inteligente, destinate în special oamenilor activi, care practică diferite sporturi”, a precizat Dobranis.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO