Mio Technology: Vânzările locale de camere video auto sunt în creştere. Plus 15% în 2017

12 ian 2018 Autor: Ioana Nita

Cosmin Dobranis, directorul de vânzări al Mio Technology pe pieţele din România şi Ungaria: „Compania a înregistrat în 2017 vânzări de circa 1 mil. euro pe plan local“.

♦ Compania taiwaneză are o cotă valorică 40% pe piaţa de profil din România.

Piaţa de camere video auto din România s-a situat anul trecut la circa 50.000 de unităţi, în creştere cu 15% faţă de 2016, în condiţiile în care românii devin tot mai interesaţi de gadgeturi pentru maşini care sunt folosite atât pentru prevenţie şi siguranţă, cât şi pentru divertisment. „Piaţă locală de camere video auto a fost în creştere cu 15% în 2017 din punct de vedere cantitativ, şi cu 25% valoric, iar tendinţa se va menţine şi anul acesta, însă într-un ritm mai scăzut“, a declarat pentru ZF Cosmin Dobranis, directorul de vânzâri pe pieţele din România şi Ungaria al companiei taiwaneze Mio Technology, cunoscută ca unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme de infotainment şi navigaţie auto din lume.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Mio Technology
, camere video auto
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide