Business Hi-Tech

Miroslav Majoros, CEO al Telekom România despre reorganizare: Estimez că 180 de posturi de manager vor fi desfiinţate, dar majoritatea oamenilor care le ocupau vor rămâne în companie

Miroslav Majoros, CEO al Telekom România, la evenimentul de lansare al unui proiect smart-city în Constanţa

Miroslav Majoros, CEO al Telekom România, la evenimentul de lansare al unui proiect smart-city în Constanţa

Autor: Adrian Seceleanu

16.06.2017, 18:21 1002

Telekom România va desfiinţa aproximativ 180 de posturi de manager în cadrul procesului de reorganizare, ceea ce nu înseamnă însă şi că toţi oamenii care ocupau respectivele poziţii de conducere vor părăsi operatorii a declarat Miroslav Majoros, CEO al grupului de comunicaţii fixe şi mobile, în cadrul unei întâlniri cu media care a avut loc la Constanţa.

“Am să risc o estimare: 180 de posturi de manager vor fi desfiinţate. Însă majoritatea oamenilor care le ocupau vor rămâne în grup”, a spus Majoros.

El a insistat asupra faptului că reorganizarea companiei este necesară şi că aceasta nu este una “masivă”.

“Avem o proporţie nesănătoasă de manageri în companii. E greu să fii manager fără o echipă, nu este sănătos să avem manageri care să aibă mai puţin de 6-7 oameni în echipă”, a adăugat şeful Telekom.

El nu a oferit detalii despre numărul total de oameni afectaţi, respectiv despre numărul angajaţilor care ocupă funcţii de execuţie şi care ar putea fi disponibilizaţi. “Nu va fi vorba de 1.500 de oameni cum am văzut în unele publicaţii, nu este un program de disponibilizări masiv, este în linie cu ce am realizat şi în anii anteriori”.

Şeful Telekom a insistat asupra faptului că grupul are nevoie să treacă printr-o reorganizare, care să îi permită să fie mai eficient. “Suntem un grup mare cu venituri mici”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO