Business Hi-Tech

Miroslav Majoros, CEO Telekom România: Nu pot nega faptul că avem discuţii cu Vodafone în vedrea unui parteneriat pe partea de infrastructură fixă. Suntem deschişi la orice oportunitate

Miroslav Majoros, CEO Telekom România: Nu pot nega...

Autor: Ştefan Stan

13.11.2017, 11:22 1636

Regulile de implementare pentru revoluţia fiscală ne fac să ne concentrăm pe negocieri cu sindicatele în loc să ne concentrăm pe business. Nu ştim încă impactul măsurilor. Eu nu pot să spun că fiecare angajat va avea acelaşi salariu, pentru că unii dintre angajaţi ar putea câştiga chiar mai mult, dar este încă prematur, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom România, în cadrul conferinţei ZF Digital '17. 

”Am calculat, nu vrem să scădem salariile, dar nu ştim încă ce vom face cu această provocare. Pentru noi este o situaţie dificilă, mai ales că noua legislaţie va fi adoptată rapid, de la 1 ianuarie. Vom schimba bugetul, trebuie să avem discuţii cu boardul, cu acţionarii, şi mai ales cu angajaţii.”

”Suntem deschişi la oportunităţi. Nu pot nega faptul că avem discuţii cu Vodafone în vedrea unui parteneriat pe partea de infrastructură fixă”. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO