Business Hi-Tech

Miroslav Majoros, Telekom România: Restructurarea este aproape de final. 692 de oameni au plecat din grup

Miroslav Majoros, Telekom România: Restructurarea este aproape de final. 692 de oameni au plecat din grup

MIROSLAV MAJOROS, CEO al grupului Telekom România: Am reuşit să găsim o formulă echilibrată în care angajaţii care părăsesc compania au plecat - marea majoritate dintre ei - pe baza unui acord reciproc, deci doar o minoritate dintre ei au fost concediaţi.

Autor: Adrian Seceleanu

22.11.2019, 18:40 569

„Aş fi foarte fericit dacă în 2020 nu vom vedea nicio schimbare legislativă, nicio altă problemă majoră, pentru că în ultimii doi ani a fost mereu câte ceva care a apărut şi a fost foarte greu să planificăm şi să ne executăm strategia.”

Grupul Telekom România, format din fostele companii Cosmote şi Romtelecom, este aproape de momentul în care va finaliza programul de restructurare demarat în primăvara acestui an, care prevederea reducerea numărului de angajaţi cu câteva sute de persoane.

„Programul de restructurare se află în faza de încheiere în acest moment. 692 de angajaţi au intrat în acest program. Au mai fost nişte schimbări faţă de planul iniţial, dar aşa se întâmplă dacă lansezi un asemenea program în aprilie şi îl finalizezi în octombrie”, a declarat în cadrul unui interviu pentru ZF Miroslav Majoros, CEO al Telekom România. La începutul anului grupul avea aproximativ 5.800 de angajaţi.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO