Business Hi-Tech

Mobilitate, date şi cloud - în focus la conferinţa Microsoft Summit 2015

Mobilitate, date şi cloud - în focus la conferinţa...

Autor: Oana Stupinean

22.10.2015, 00:05 817

Peste 50 de speakeri vor participa la Microsoft Summit, una dintre cele mai importante conferinţe de business şi tehnologie din România, care va avea loc în perioada 4-5 noiembrie la palatul Parlamentului din Bucureşti, şi care va avea ca teme centrale subiecte precum mobilitatea şi cloudul.

Acesta este şi cel mai mare eveniment organizat de subsidiara locală a gigantului american Microsoft pe piaţa din România. Organizatorii estimează că peste 1.200 de persoane vor participa la eveniment.

La evenimentul Microsoft Summit vor participa pe lângă Kostas Loukas, directorul general al Microsoft România, şi Don Grantham, preşedintele Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est, peste 50 de speakeri din România şi străi­nă­ta­te care vor aborda teme din mediul IT, dar şi din cel de business.

Participanţii vor avea ocazia să interacţioneze cu noile tehnologii Microsoft, care vor fi prezente la locurile special amenajate pentru demo-uri. De asemenea, participanţii vor putea testa diferite echipamente cu tehnologii Microsoft. În cadrul evenimentului sunt organizate şi 11 sesiuni dedicate participanţilor din mediul de business.

Alte 17 sesiuni despre tehnologie sunt dedicate participanţilor care dezvoltă aplicaţii software. Pentru specialiştii în IT sunt organizate un număr de 23 de sesiuni.

Printre experţii internaţionali care participă la eveniment se numără şi Oldrich Priklenk, care este reprezentant al companiei americane de analiză Gartner în regiune şi care va discuta despre priorităţile de pe agenda directorilor de IT şi despre adopţia tehnologiei în Europa de Sud-Est.

La eveniment va mai fi prezent şi managerul general al Uber pentru Europa Centrală,  Rob Khazzam, care este responsabil cu extinderea operaţiunilor Uber pe pieţele din Ungaria, România şi Cehia.

Ziarul Financiar este partenerul media al Microsoft Summit 2015.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO