Business Hi-Tech

Modificări în echipa de management a Orange România: Antoine Drevon preia rolul de Chief Marketing Officer, în locul lui Pierre-Etienne Cizeron

Modificări în echipa de management a Orange România:...

Autor: Cristina Bellu

27.10.2022, 11:53 305

Orange România, liderul pieţei locale de telecom, anunţă numirea lui Antoine Drevon în rolul de Chief Marketing Officer, începând cu 1 noiembrie 2022.

Acesta preia responsabilităţile lui Pierre-Etienne Cizeron, care, potrivit oficialilor Orange, a ales să dea curs altor provocări profesionale.

Din rolul său, Antoine Drevon va coordona strategia de marketing pentru segmentul B2C al Orange România, de brand si comunicare, cu accent pe convergenţa fix-mobil, îmbunătăţirea experienţei digitale a clienţilor şi pe crearea de sinergii între serviciile de telecomunicaţii şi cele financiare mobile.

El va raporta Liudmilei Climoc, CEO Orange România, şi va fi parte din echipa executivă a companiei.

Cu o experienţă de peste două decenii în industria de telecomunicaţii, în distribuţie şi marketing pentru servicii de internet fix şi mobil, pe pieţe diverse precum Franţa, Senegal sau Iordania, Antoine Drevon deţine expertiză comercială solidă, atât la nivel strategic, cât şi operaţional, şi are abilităţi dovedite în managementul echipelor internaţionale.

El este absolvent al EDHEC - École Des Hautes Études Commerciales du Nord, iar parcursul său profesional în cadrul Grupului Orange a început în 2002, ca parte a Orange Graduate Program.

Primele roluri importante din companie au fost cele de Voice Department Manager la Orange France Home şi Mobile CBM Marketing Manager la Orange France Mobile.

Cele mai recente funcţii deţinute de-a lungul carierei sale la Grup au fost în Iordania, ca Director de Marketing, şi în biroul Orange din Maroc, care deserveşte 17 ţări din Grupul Orange, ca responsabil de Business Development, cadru operaţional şi performanţă transversală în Orange Orientul Mijlociu şi Africa (OMEA).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO