Business Hi-Tech

Modular Services, companie românească de servicii IT şi Outsourcing, deschide al doilea birou din regiunea de Nord-Est a ţării, după ce la începutul anului a deschis un centru de servicii în Bacău şi are planuri de extindere în regiune

United Business Center (UBC), Palas Iaşi

United Business Center (UBC), Palas Iaşi

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.05.2021, 10:47 631

Compania românească Modular Services, furnizor de servicii IT şi Outsourcing specializat în soluţii legaltech şi fintech, deschide al doilea birou în regiunea de nord-est a ţării. Astfel, compania a semnat un parteneriat cu ansamblul Palas Iaşi, pentru a găzdui biroul companiei în cadrul United Business Center (UBC) pe o suprafaţă de 600 mp.

„În ciuda tendinţelor de reducere a spaţiilor de birouri, am ales să oferim posibilitatea colegilor să lucreze într-un spaţiu dotat cu zone de relaxare, game rooms şi săli de conferinţă. Echipa de proiect lucrează în ritm accelerat pentru a crea cea mai bună amenajare interioară şi pentru a îi întâmpina cum se cuvine pe colegi, după perioada extinsă de restricţii şi distanţare socială prin care am trecut în ultimul an”, a spus Ciprian Şaramet, manager Modular Services.

Modular Services deţine deja un birou în Bacău. Deschis la începutul acestui an. Însă, prin deschiderea noului birou, compania va pune pe piaţă încă 150 de locuri de muncă.

„Anunţăm încă o investiţie IT la Iaşi şi o să adăugăm 150 de locuri de muncă pieţei locale de IT şi Outsourcing din regiune, în următorii doi ani, odată cu inaugurarea noului sediu.”

De asemenea, în noul birou se vor desfăşura activităţi de suport, dezvoltare aplicaţii şi servicii IT. 

În continuare, reprezentanţii Modulra Services au planuri de extindere în regiune.

„Previziunea companiei este aceea că, pe termen mediu, îşi va dubla spaţiul închiriat şi, implicit, va intensifica recrutarea de specialişti”, a adăugat Ciprian Şaramet.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO