Business Hi-Tech

Monica Baltag, HR manager la distribuitorul ASBIS: Anul acesta, procentul de creştere salarială aplicat în IT, de 6%, este comparabil cu cel de pe piaţa generală, de 5%. Pentru 2022, previziunile pentru creşterea salariilor sunt de 5%. „Avem un număr de 10 poziţii deschise în acest moment, ne dorim să ajungem la un număr de 65 de angajaţi“

Monica Baltag, HR manager la ASBIS România: Menţinem în continuare modul de lucru de la distanţă, dar în egală masură îi încurajăm pe colegi să revină şi la birou.

Monica Baltag, HR manager la ASBIS România: Menţinem în continuare modul de lucru de la distanţă, dar în egală masură îi încurajăm pe colegi să revină şi la birou.

Autor: Alexandra Cepăreanu

16.07.2021, 10:40 708
Subsidiara locală a distribuitorului de produse electro-IT ASBIS din Cipru, cu afaceri de aproximativ 45 mil. euro în 2020, are în plan extinderea echipei şi a deschis 10 poziţii noi pentru a ajunge la 65 de angajaţi atât în structura de birou, cât şi în depozitul local până la finalul anului în curs. „Avem un număr de aproximativ 10 poziţii deschise în acest moment. Segmentul distribuţiei de IT este unul destul de îngust, dar foarte concurenţial. Recrutăm persoane cu experienţă, iar pool-ul de candidaţi nu e foarte generos. Suntem uneori nevoiţi să ne orientăm şi către domenii conexe distribuţiei de IT, către integratorii de sisteme, operatorii telecom sau jucătorii din e-tail/retail, care în mod normal ne sunt parteneri“, a spus pentru ZF Monica Baltag, HR manager al ASBIS România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO