Business Hi-Tech

Multe dintre site-urile de profil sunt deja încetinite sau chiar blocate de traficul prea mare

Multe dintre site-urile de profil sunt deja încetinite sau chiar blocate de traficul prea mare

Autor: Mediafax

22.11.2012, 19:48 1795

Cu o zi înainte de BLACK FRIDAY - VINEREA NEAGRĂ 2012, ziua în care marile lanţuri de magazine oferă reduceri substanţiale, între 10 şi 90%, multe dintre site-urile de profil sunt deja încetinite grav sau chiar blocate de traficul prea mare.

Astfel, EVOMAG.RO este picat, ALTEX.RO şi DOMO.RO funcţionează cu intermitenţe, FLANCO.RO a fost închis pentru actualizarea ofertelor, similar cu ceea ce face Apple cu Apple Store înainte de lansarea unui produs, informează gandul.info. De asemenea, EMAG.ROe aşteptat să funcţioneze cu dificultate, aşa cum s-a întâmplat anul trecut, odată ce îşi va actualiza oferta, după miezul nopţii, când începe cu adevărat BLACK FRIDAY - VINEREA NEAGRĂ 2012.

Când utilizatorii încearcă să acceseze EVOMAG.RO, pentru a vedea reducerile de BLACK FRIDAY 2012, pe ecran apar două laptopuri desenate, alături de mesajul: "Prea mult, domne! Prea mulţi, mai taie din ei! Problema se tratează şi revenim în câteva momente. Fiţi pe fază! F5 sau Refresh!".

Pe FLANCO.RO, cu o zi înainte de BLACK FRIDAY2012, sunt anunţate "nişte surprize" care li se pregătesc utilizatorilor. "Vă rugăm să aveţi răbdare. În acest moment operăm câteva modificări. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm cât mai curând la magazinul online FLANCO".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO