Business Hi-Tech

MWC Barcelona 2022: Samsung a anunţat oficial că a tras pe linia moartă seria de smartphone-uri Galaxy Note. Urmăriţi într-un scurt video de ce Samsung turează la maximum eforturile de marketing pentru a face din seria S22 un succes. Pont: e vorba de Apple

Autor: Adrian Seceleanu

02.03.2022, 15:40 126

Gigantul sud coreean Samsung a confirmat oficial la târgul Mobile Word Congress din Barcelona ceea ce întreaga industrie de comunicaţii înţelesese deja: celebra serie de smartphone-uri Galaxy Note, care s-a diferenţiat din momentul lansării la nivel global prin dimensiunile mai mari ale ecranului şi creionul digital încorporat, a fost trasă oficial pe linie moartă şi nu va mai fi produsă, compania abandonând modelul de a avea două mari lansări de smartphone-uri premium într-un an şi transformând practic vârful de gamă din Seria S în noul Note, sub denumirea Ultra.

Şeful diviziei de smartphone-uri de la Samsung Roh Tae-moon le-a declarat jurnaliştilor că de acum încolo Note va fi prezent pe piaţă sub brandul Galaxy Ultra şi că producţia pentru Note 21 va înceta, conform portalului news18.com.

Aflaţi mai multe detalii despre contextul în care Samsung a luat această decizie şi de ce compania îşi concentrează toate eforturile de marketing pentru a încerca să facă din noua seria de smartphone-uri S22 un succes în clipul video ataşat sau în acest articol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO