Business Hi-Tech

Navighează pe reţele de socializare folosind tastatura

Navighează pe reţele de socializare folosind tastatura

Autor: Cătălin Niţu

26.02.2015, 09:25 288

Navigarea site-urilor de socializare poate deveni obositoare folosind doar mouse-ul într-un browser de PC. Ce nu ştiu mulţi dintre utilizatori este faptul că majoritatea serviciilor online oferă şi posibilitatea de a folosi scurtături din tastatură pentru a accesa funcţiile de bază precum crearea unui nou articol şi trecerea la articolul următor. Site-ul setupablogtoday.com a realizat un infografic foarte util care listează scurtăturile din taste pentru cele mai populare reţele de socializare din lume.

Întrucât sunt foarte multe scurtături, sugerăm să salvaţi o copie a imaginii undeva şi să o păstraţi la îndemână până când vă familiarizaţi cu acestea. Fiecare serviciu în parte are particularităţile sale, aşa că sigur va exista o perioadă de acomodare cu fiecare în parte. Reţelele de socializare alese pentru acest infografic sunt Facebook, Twitter, YouTube, Tumblr, Google Plus şi YouTube.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO