Business Hi-Tech

Nazmi Çaglar Bölük a plecat după 8 ani de la conducerea operatorului de comunicaţii Euroweb România. El a părăsit şi grupul Turk Telekom, proprietarul Euroweb

Nazmi Çaglar Bölük

Nazmi Çaglar Bölük

Autor: Adrian Seceleanu

03.01.2023, 16:22 267

Nazmi Çaglar Bölük, CEO al furnizorului local de servicii de comunicaţii Euroweb, şi-a încheiat săptămâna trecută mandatul la vârful companiei, el părăsind şi grupul Turk Telekom, acţionarul majoritar al societăţii.

“Vinerea trecută a fost ultima mea zi la Euroweb România în poziţia de CEO după mai bine de 8 ani! Ne-am atins şi ultimul obiectiv: integrarea Euroweb cu Turk Telekom International este finalizată. (…) A fost şi sfârşitul călătoriei mele la Turk Telekom Group după 15 ani. A fost provocator, dur, dar plin de satisfacţii”, a scris Nazmi Çaglar Bölük pe reţeaua socială LinkedIn.

Euroweb România a raportat în 2021 afaceri de 42,6 mil. lei, în creştere cu 25% şi o pierdere netă de 10,5 mil. lei faţă de un câştig net de 576.530 lei în anul 2020, conform datelor de la Ministerul Finanţelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO