Business Hi-Tech

Nemat, Deutsche Telekom: Integrarea Cosmote şi Romtelecom depinde de discuţiile cu Guvernul României

Claudia Nemat

Claudia Nemat

Autor: Adrian Seceleanu

25.02.2013, 17:51 968

Integrarea operaţiunilor companiilor Cosmote şi Romtelecom este un proces al cărui progres depinde de discuţiile pe care acţionarii, grupurile OTE şi Deutsche Telekom, le poartă cu Guvernul României, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Barcelona, răspunzând unei întrebări, Claudia Nemat, managerul care a preluat în octombrie 2011 conducerea operaţiunilor din Europa ale Deutsche Telekom.

“Pe pieţe precum Croaţia, Ungaria sau Germania avem deja experienţe foarte bune cu ceea ce noi numit conceptul <<One Company>> (n. red. - o singură companie). Iar acest concept presupune combinarea eforturilor din telefonia fixă şi cea mobilă. Din feedback-ul pe care l-am primit de la clienţi, acest lucru este cerut în special de utilizatorii din mediul de business. Cu Romtelecom şi Cosmote România, desigur, vom continua discuţiile cu Guvernul României pentru a face tot ceea ce este necesar pentru a ne apropia de acest concept, <<One Company>>, un lucru care este solicitat de clienţi”, a declarat Nemat.

Întrebată care ar putea fi durata acestui proces de integrare, Nemat a spus că acest lucru depinde de discuţiile cu Guvernul României, fără a oferi alte detalii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO