Business Hi-Tech

Netopia: 50% din tranzacţiile online procesate în S1 au fost făcute din Bucureşti

Netopia: 50% din tranzacţiile online procesate în S1 au...

Autor: Ioana Nita

19.08.2015, 00:00 226
Jumătate din plăţile online intermediate în primul semestru de Netopia mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de tranzacţii online cu cardul de pe piaţa locală, au fost realizate din Bucureşti de către bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani, potrivit datelor companiei. Capitala este urmată de Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa şi Braşov, care au avut ponderi cuprinse între 5% şi 3%.
 
„Faptul că tinerii între 25 şi 34 de ani plătesc cel mai mult online este cumva firesc. Este vârsta cea mai fructuoasă pe plan profesional, cu accces la tot ce înseamnă informaţie şi cu un ritm alert, unde eficienţa şi rapiditatea sunt absolut necesare. Şi dacă ne uităm peste date, vedem că şi generaţia tânără, încă pe băncile şcolii, este deja obişnuită cu plata online, urmând ca în câţiva ani să o adopte absolut natural”, declară Antonio Eram, CEO şi fondator al NETOPIA mobilPay. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO