Business Hi-Tech

Netopia mobilPay a intermediat tranzacţii online de 135 mil. euro în 2015, plus 60%

Netopia mobilPay a intermediat tranzacţii online de 135...

Autor: Ioana Nita

02.03.2016, 00:05 185
Netopia mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de plăţi online de pe plan local, a intermediat anul trecut tranzacţii online în valoare de peste 135 milioane de euro, cu 60% mai mult faţă de 2014, valoarea medie a unei plăţi procesate situându-se la 230 de lei. În total, compania a procesat 2,6 milioane de tranzacţii online, inclusiv plăţi mobile.
 
„Anul trecut a fost încă unul cu creşteri pe toate liniile, în care ne-am convins că plăţile digitale nu mai sunt viitorul, ci prezentul din realitatea românească. Tot mai aproape de prezent sunt şi plăţile mobile, ajungând să genereze aproape o treime din totalul tranzacţiilor pe care le-am procesat în 2015. Netopia mobilPay continuă avangarda plăţilor mobile cu rezultate extraordinare pe mobilPay Wallet, singurul portofel digital din ţară cu care se pot achita cumpărături la hipermarket, facturi, masa la restaurant şi, mai nou, întreţinerea la bloc“, a declarat Antonio Eram, CEO-ul şi fondatorul Netopia mobilPay.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO