Business Hi-Tech

Network One Distribution, companie deţinută de antreprenorul Iulian Stanciu, a cumpărat încă 8% din compania care produce bicicletele Pegas

Iulian Stanciu

Iulian Stanciu

Autor: Adrian Seceleanu

13.07.2017, 11:25 3449

Network One Distribution - liderul pieţei locale de distribuţie IT&C, companie deţinută integral de Iulian Stanciu - unul dintre cei mai puternici antreprenori din IT, care este proprietarul retailerului Flanco şi acţionar şi CEO al grupului eMAG, şi-a majorat participaţia la Atelierele Pegas, firma care a relansat în 2012 pe piaţa locală bicicletele sub brandul Pegas.

În luna mai, conform datelor din Monitorul Oficial, Network One Distribution a achiziţionat de la Andrei Botescu, co-fondator al Atelierelor Pegas, un pachet de 8,33% din acţiuni, ajungând astfel la o deţinere de 60%.

“Se aprobă actul adiţional nr. 1 din 2 mai 2017 prin care dl asociat Andrei Botescu a cesionat un număr de 5 părţi sociale, reprezentând 8,33% din capitalul social al societăţii, către asociatul Network One Distribution. Contravaloarea cesiunii este cea prevazută în actul adiţional nr. 1 din 2 mai 2017 încheiat între Network One Distribution şi Andrei Botescu”, conform documentului.

În urma tranzacţiei, structura acţionariatului este următoarea: NOD - 60%, Andrei Botescu - 23,33%, Alexandru Manda - 3,335%, Ciprian Frunzeanu - 5%, Adrian Teasa - 3,335%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO