Network One Distribution, liderul pieţei de distribuţie IT&C, care vinde însă şi jucării, electrocasnice şi tigăi sub brand propriu, a făcut un profit net de 17,2 milioane de lei în 2017

5 iun 2018 Autor: Ioana Nita

Network One Distribution (NOD), liderul pieţei de distribuţie IT&C din România, a reuşit să îşi crească anul trecut businessul cu aproape 10%, iar profitul net cu peste 80%, conform datelor raportate de companie la Ministerul de Finanţe. 

Astfel, cifra de afaceri netă a NOD a depăşit anul trecut pragul de un miliard de lei, aceasta situându-se la 1,09 mld. lei (238 milioane euro), cu 9,6% mai mare comparativ cu 2016. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Network One Distribution
, distributie IT&C
, profit
, electrocasnice
, it&c
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide