Business Hi-Tech

Network One Distribution va distribui şi produse Kaspersky

Network One Distribution va distribui şi produse Kaspersky

Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria

Autor: Adrian Seceleanu

25.09.2012, 18:48 346

Network One Distribution (NOD), cel mai mare jucător de pe piaţa locală de distribuţie IT&C, va distribui şi soluţiile de securitate IT ale producătorului rus Kaspersky, ca urmare a unui parteneriat semnat între cele două părţi.

"Kaspersky Lab îşi desfăşoară activităţile de business exclusiv prin intermediul partenerilor, atât la nivel global, cât şi local", spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. "Noul parteneriat cu Network One Distribution consolidează prezenţa Kaspersky Lab pe piaţa locală şi ne ajută să aducem aceste tehnologii mai aproape utilizatori", completează Cimpoeşu.

"Kaspersky este unul dintre cele mai cunoscute nume în zona de securitate la ora actuală. Prin parteneriatul cu producătorul de antivirus vom avea posibilitatea să le oferim clienţilor NOD o gamă de soluţii complete care integrează hardware, soluţii software customizate şi oferte orientate către zona de securitate", a declarat Răzvan Ziemba, Director General Network One Distribution.

Kaspersky lucrează cu mai mulţi distribuitori pe piaţa locală, a precizat pentru ZF Teodor Cimpoeşu. "Lucrăm în continuare cu RHS Company, cu focus pe consumer şi SMB, Omnilogic şi Ager Management în principal pe business şi enterprise, Punkt Net pe online, iar în distribuţie mai lucrăm cu Asbis şi Tornado", a spus şeful Kaspersky Lab România şi Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO