Business Hi-Tech

Noi detalii despre Apple iPad Air 2

Noi detalii despre Apple iPad Air 2

Autor: Dorian Prodan

13.10.2014, 10:31 946

Apple a anunţat că va organiza un eveniment pe data de 16 octombrie, subiectele acestuia urmând să fie, cel mai probabil, noile tabletele iPad şi noile sisteme iMac. Între timp, informaţiile neoficiale despre viitoarele tabletele Apple continuă să iasă la iveală şi dezvăluie noi detalii.

Până acum, ştim că viitoarele tabletele iPad Air 2 vor folosi un design similar, însă vor fi puţin mai subţiri decât modelele din generaţia actuală. Imaginile neoficiale ne-au mai arătat că Apple a renunţat la butonul programabil Rotation Lock/Mute, a redesenat grilele difuzoarelor pentru a oferi un volum audio mai ridicat şi a implementat sistemul de autentificare biometrică TouchID care şi-a făcut debutul odată cu iPhone 5S.

Conform unor imagini noi, se pare că Apple va reveni la vechiul obicei de a folosi procesoare mai puternice pe tabletele sale. Primele două generaţii de tablete iPad cu ecran Retina au folosit versiuni îmbunătăţite ale procesoarelor folosite pe telefoanele mobile, cipurile A5X şi A6X oferind un procesor grafic cu o putere de două ori mai mare decât cea a modelelor de bază A5 şi A6 pentru a putea face faţă rezoluţiei QXGA. Tableta iPad Air a folosit doar o versiune puţin supra-tactată a cipului implementat pe iPhone 5S, Apple considerând probabil că puterea grafică din A7 este suficientă.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO