Business Hi-Tech

Noile abonamente Vodafone includ şi internet mobil

Autor: Adrian Seceleanu

11.10.2011, 00:04 1073

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat un nou portofoliu de abonamente care includ, în premieră, şi acces la servicii de net mobil, pe lângă minute şi mesaje scrise (SMS) în reţea şi către alte reţele naţionale. Noile abonamente au tarife cuprinse între 6 şi 45 euro/ lună, cu TVA inclusă.

"Cu noua ofertă de abonamente Vodafone, am simplificat structura pachetelor noastre (...) incluzând trafic de internet pe mobil în toate categoriile de abonamente. Datele noastre arată că o mare parte a utilizatorilor au nevoi minime de internet pe mobil, în special pentru navigare şi Messenger, aşa cum alţi utilizatori au nevoi extinse, pe care le-am adresat, de asemenea, în oferta noastră", a declarat directorul Voice Mar­keting al companiei, Andreea Cramer.

Cel mai ieftin abonament din portofoliul Mega costă 6 euro/lună şi include 500 de minute şi SMS-uri în reţea, 50 de minute şi SMS-uri către alte reţele naţionale de telecomunicaţii şi 15 MB de trafic pe internet.

Pentru un tarif de 45 euro/lună, clientul primeşte 2.000 de minute şi SMS-uri în re­ţea, 450 de minute şi SMS-uri către alte reţele naţionale şi 500 MB de trafic pe internet, plus VoIP, respectiv acces la aplicaţii care permit trafic de voce pe internet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO